zondag 6 maart 2011

En vacance, het vertrek.

 Het is ongelooflijk, maar waar: ik ben op vakantie! De voorbereiding op een week Beter&Leuk loos verliep echter enigszins stressvol et le hubbie vergeleek mij met een opstandige puber. Toegegeven, in een auto zitten met iemand die alleen maar verongelijkt voor zich uit staart en niet praat, is verre van een ideaal vakantie begin.

Woensdag zag t er allemaal nog zeer rooskleurig uit. Ik was begonnen aan een dagelijkse check list voor de meiden, carnavalskledij (want dat feest wilde ik vrijdagavond nog even meepakken) was in the pocket, koffer al half ingepakt en de wasmachine maakte overuren

Toen kwam donderdag. Die dag was iets minder productief. Hard gewerkt,laat thuis, vieze salade gegeten (een grote terzijde, maar ben ik de enige persoon op aarde die niet weg is van de Frank's Smokehouse gerookte makreel?) pijn in lijf, na WIDM meteen richting de mand.

Vrijdag. Oh vrijdag. Rampdag pur sang.. Iemand inwerken, kapotte pin, een oven die dienst weigert, schoonmaakster die te laat kwam en de grote overdracht. Teveel ambities voor 1 dag. Nog even een avondje carnavallen in Tullepetaonestad zat er niet meer in. Op dit soort momenten verfoei ik het ondernemerschap.

Zaterdag. De dag van vertrek. Bloed en bloedchagrijnig in de auto. Vanwege het gemiste carnavalsfestijn, de ongelooflijke haast waarin ik Beter&Leuk achterliet en visioenen (sorry meiden, ligt niet aan jullie) van boze klanten. Zus (die wel heeft gecarnavald) verzekerd mij telefonisch dat ik niet echt iets heb gemist  en dat er altijd weer een volgend jaar is. De serieuze overweging (we rijden net voorbij Den Bosch) om toch nog even Roosendaal aan te doen (ondanks de hotelreservering die we voor vanavond al in France hebben) is definitief van de baan. Drie uur later maak ik voorzichtig een eerste grapje, als teken dat mijn vriend weer tegen mij kan praten en ik daadwerkelijk meer dan ja of nee terug zeg.

Het pakje op bovenstaand plaatje bewaar ik maar voor volgend jaar. Maar even, dit is uit de nieuwe H&M collectie, zijn er serieus vrouwen die dit aantrekken? Gewaagd hoor. Alhoewel, met een behoorlijke teint en plateausandalen kan je misschien nog best fraai voor de dag komen.

4 opmerkingen:

 1. Beste mevrouw Peeters,

  Vandaag een ontzettende lekkere en gezellige high tea gehad bij Beter&Leuk. De overdracht is uiteindelijk toch goed gegaan naar de mening van deze klant.
  En het zal zeker niet te laatste keer zijn dat ik een bezoekje breng! Werkelijk genoten.

  De mond op mond reclame doet het goed, want ik heb Beter&Leuk al meerdere malen aangeraden vandaag (ook op mijn twitter was u niet weg te slaan). Beter&Leuk doet goede - lees; geweldige - zaken! Ook als u eventjes het land verlaat voor een welverdiende vakantie.

  Geniet ervan,
  Gaby vh

  P.S.: Had u nog plannen om uit te breiden naar de andere randsteden? Want Den Haag heeft zeker behoefte aan een Beter&Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier in France :D
  Ontspan, geniet & eet

  Gr Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAT LIEF Gaby! Dank je wel! Echt zo leuk! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen dank!! Heb het zelfs nog een ere plaatsje op mijn tumblr blog gegeven;
  http://cafedepaix.tumblr.com/post/3705964143/

  Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen