dinsdag 18 oktober 2011

Herfstvakantietips

Red Magazine

Spoil Yourself

En boek een behandeling bij The City Street Spa. Zodra ik hier binnenstapte ervaarde ik een ultieme rust en voelde ik me een vrouw van de wereld. En toen moest de behandeling nog beginnen! 
Jamie Magazine


Bak een taart
En niet zomaar 1, maar een heuse Tarte Tatin! Oftewel een appeltaart op z'n kop,  in 1889 per ongeluk bedacht door de gezusters Tatin. Een recept voor deze taart kun je vinden op Jamie Magzine. Mocht je niet zo'n bakbehoefte hebben: wij maken m vandaag in de winkel. Voor 5 euro heb je er ook nog een bakje koffie bij. 


Cocoon to the max
Nestel jezelf op de bank, Ben Howard op de speakers en een goed boek in de handen. Water for Elephants (Sara Gruen) bijvoorbeeld of Saladedagen (Knof). Ultiem relaxen dus..Reserveer een High Tea
Aanstaande donderdag en vrijdag serveren wij voor 12,50 pp een herfstige High Tea. Met appeltaart, sandwich, scone, versgeperst sap en onbeperkt thee. Reserveringen via 020-7670029 of info@beterenleuk.nl


Boek een nachtje Antwerpen
En laat je in de watten leggen door de eigenaresse  van Frais Divers, in de wijk Zurenborg.  Aan de overkant zit  sterrenbak Dome, ik ben er nooit geweest, maar ben wel razend benieuwd. Mocht je t allemaal niet zo heel bont willen maken (tis tenslotte crisis), dan biedt deze wijk nog veel meer leuke plekjes. Op de Dageraadplaats zitten genoeg goede eettentjes. Bezoek voor een aperitiefje of afzakkertje de wijnbar, Il Piccolo Peccato) op het plein. Als je nog tijd overhebt: huur een rode fiets en verken Antwerpen by bike. Shoppen in 't Zuid of cultuur opsnuiven in t MAS op 't Eilandje (lunchtip: Si L'Eau of Lux).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten