zondag 6 mei 2012

Een week zoals deze


Van onder naar boven:

#Modieus klussen in de nieuwe Beter&Leuk
#Food with Friends op Koninginnenacht
#Verkoopstand op Koninginnedag
#Verjaardagsfeestje bij BarReastaurant


Eindelijk gemaakt: Aubergines op Yottomaanse wijze 
Zo maak je het (voor 4p): 
De oven op standje 200 graden, 2 aubergines horizontaal en verticaal  insnijden (schil niet raken). De aubergines met de snijkant naar boven op een bakplaat bekleed met bakpapier leggen. Bestrijk ze met olijfolie en bestrooi met tijmblaadjes, peper en zout. Rooster ze  tot het vlees gaar, geurig en lichtbruin is (duurt ongeveer 35 minuten). Haal uit de oven en laat koud worden. Maak in de tussen tijd de saus klaar door simpelweg 1,4 dl karnemelk+ 100g Griekse yoghurt+1,5 eetlepel olijfolie+kleine stukjes knoflook van 1 teen door elkaar te roeren. Schep de saus over de aubergines en bestrooi ze met za'atar en flink wat granaatappelpitten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen