donderdag 10 januari 2013

Vegan Kokos Muffins


Op zondagen brunchen wij tegenwoordig oh zo gezond. Alles is vegan (dus zonder dierlijke producten) en geraffineerde suikers en witte bloem vermijden we. Het menu (in buffetvorm, dus je mag het zelf pakken!) voor de komende zondagen:

Wintergroentensoep  Quinoa&Zwarte bonen salade Bieten&Avocado salade Boerenkoolsalade met tahindressing
Raw Cheesecake Bananenbrood Kokosmuffins Carrot Cake Olijventapenade Hummus Granola 

Reserveren kan via: info@beterenleuk.nl 
Adres: Eerste Oosterparkstraat 91 Amsterdam
Tijd: vanaf 11:00 uur

Ik deel alvast een receptje. 

Voor een stuk of 12 muffins:
2 cups speltbloem 1cup dadelstroop 1ts bakpoeder 1/2ts zout 1 blik kokosmelk (bio) 1/3 appelmoes 1ts vanille extract 1/2 cup kokosschaafsel

Meng de bloem, bakpoeder en het zout in een grote kom. In een andere kom meng je alle natte  ingrediĆ«nten. Als laatste voeg je het kokosschaafsel toe. Vet een muffinvorm in en giet het mengsel erin. Bak ongeveer 20 minuten (ze moeten terugveren als je erop drukt) in een voorverwarmde oven van 175 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen