vrijdag 6 juli 2012

Ondernemer(s) gezocht!

Afgelopen mei openden wij Beter&Leuk nr. 2 in De Pijp. Vanwege de drukte in Oost en veel te weinig uren in een dag, kunnen wij de winkel niet de aandacht geven die het verdient. Daarom zoeken wij ondernemers(s) die onder onze naam en binnen ons concept de winkel in De Pijp wil runnen. Ben jij die iemand (of zijn jullie die iemanden) met een HELE grote passie voor lekker eten EN ondernemerskwaliteiten? Neem dan contact met ons op via: info@beterenleuk.nl 


Zie onderstaand bericht voor verdere informatie mbt onze winkels!


Nu ook in de Amsterdamse Pijp: Beter&Leuk's GOOD FOOD!

Ons motto: Stop Eating Shit! Oftewel, geen prefab, vol met E-nummers-rotzooi-eten, maar vers en homemade. Vanaf deze zomer lunch je ook in De Pijp met een gezonde salade of een vers bereide soep. Snoepen van een net-uit-de-oven-taart kan ook. Ga voor de originele boerenboter, bio eitjes en (riet) suiker variant of kies een sweet waar geen dierlijk product, suiker of gluten aan te pas zijn gekomen.

Food&Fashion
Twee jaar geleden opende de eerste vestiging haar deuren in Amsterdam Oost. De combi goed eten en verantwoord (maar LEUK!) shoppen in een huiskamersfeer sloeg best wel in als een bom (al zeggen we het zelf). Het tweede lunch- en afternoontea cafe bevindt zich, als shop-in-shop, in fair conceptstore Charlie+Mary. Een plek waar je sinds 2009 ethical fashion, vintage accessoires en originele cadeaus shopt.

Lazy Breakfast Music Club
Op zaterdag maken we bij Beter&Leuk graag een feestelijk ritueel van het ontbijt, met heerlijk comfortfood en fijne muziek.  Er is keuze uit twee ontbijtmenu's: The Guilty Pleasure All The Way (scones! eitjes uit de oven!) en The Healthy One (homemade granola! bomvolle fruitsalade!). De muzikale begeleiding kan bestaan uit  funky soul van een DJ, lieflijke liedjes van een singer-songwriter of klassieke muziek van een conservatoriumbandje: Live Music it is!

Evenementen
Delen doen we graag. Daarom organiseren we food-gerelateerde evenementjes. Denk aan een URBAN PICNIC, yoga en een ayurvedisch ontbijt of een GOOD FOOD workshop voor thuis. Op 15 juni is er een 'Fiftiesnight' met vintage kleding van Things I Like Things I Love, en snacks in 'American Diner' stijl: biologische mini hamburgers, verse aardbeien milkshakes, kaaspopcorn!. Op 11 juli doen we mee aan het downtown-programma van de Fashionweek: een 'Green Food&Fashion' after-work-borrel met opgedofte modellen, live muziek, versgebakken taart en kleding met korting.

Wat doen wij nog meer?
Wij leveren (voor een crisis proof prijsje) de hapjes en taartjes op je partijtje, bezorgen lunch op je werk of verzorgen een babyshower in ons priv├ę restaurantje..

Beter&Leuk
Beter&Leuk is de naam van twee ontbijt- en lunchcafe's in Amsterdam: in de Eerste Oosterparkstraat 91 en in de Gerard Doustraatr 84, ook is er een gelijknamige webshop (www.beterenleuk.nl). Ontbijten, heerlijk lunchen, of gewoon een kopje koffie in een ontspannen sfeer zijn de kernwoorden. Ons motto is: stop eating shit, eat good food! We werken daarom met eerlijke producten van toffe leveranciers. Beide winkels worden gerund door een klein team, dat met liefde pure gerechten bereidt, bijzondere activiteiten in de winkel organiseert en caterings op (locatie) verzorgt. In overleg is bijna alles mogelijk!

Voor verkoopinformatie: Beter&Leuk | Eerste Oosterparkstraat 91, 1091 GW | Gerard Doustraat 84, 1072 VW | Amsterdam | www.beterenleuk.nl | info@beterenleuk.nl

Charlie + Mary 
Charlie + Mary is een conceptstore in Amsterdam met een gelijknamige webshop (www.charliemary.com). Pionier op het gebied van ethical fashion selecteert Charlie + Mary vanaf 2009 vernieuwende “true fashion” labels. Dames en heren kunnen hier terecht voor labels van eigen bodem zoals het Amsterdamse Studio JUX en opkomend design label Halona.  Deze hangen naast de collecties van de Scandinavische labels Norrback en Knowledge Cotton Apparel. Ook TOMS shoes en Monkee Genes, beide door Charlie + Mary in Nederland ge├»ntroduceerd, maken vanaf dag 1 deel uit van deze inspirerende shop. Op zoek naar een uniek vintage accessoire of origineel cadeau, ook hiervoor kun je terecht bij deze mode liefhebbers pur sang.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen